nedeľa 23. januára 2011

4 ďalšie diely Twilight ságy?!

Nie neľakajte sa (alebo si nerobte nádeje), nič nie je potvrdené. Avšak zatiaľ ani vyvrátené. Na verejnosť sa dostala "správa zo zákulisia" že Stephenie tajne pracuje na ďalších 4 dieloch úspešnej knižnej tetralógie Súmrak. Jednať by sa údajne malo o knihy, v ktorých by vystupovali nové ale aj staré postavy z predchádzajúcich dielov.
Nikto však nevie, či sú všetky tieto klebety zatiaľ iba zhmotnenými úprimnými želaniami miliónov fanúšikov, alebo sa naozaj jedná o dôveryhodnú informáciu priamo od zdroja blízkemu spisovateľke. Nič však nie je nemožné, Stephenie už viackrát dokázala, že sa jej ťažko lúči s obľúbenými postavami, keď sa najprv pokúsila prepísať Súmrak z pohľadu Edwarda Cullena do knihy s názvom Midnight Sun (kniha je do tejto chvíle nedokončená) a neskôr vydala novelu Krátky druhý život Bree Tannerovej.

Ak pôjdete na TÚTO STRÁNKU, dostanete sa k zdroju, z ktorého som čerpala. Je to len časť článku, aby som sa mohla dostať k zvyšku, vyžadovalo to odo mňa facebook verifikáciu. Po nej mi oznámili, že článok v mojej krajine nie je sprístupnený. PROSÍM! Ak by sa k nemu niekomu podarilo dostať a dočítal by sa, čo k tomu všetkému hovoria priamo autorkini vydavatelia (vraj to vyzerá celkom nádejne), dajte mi vedieť ok?
Zatiaľ skutočne neberte tento článok ako nič iné, než klebetu. To, či sa ukáže byť pravdivá, uvidíme časom.

12 komentárov:

  1. Dúfam, že toto nie je pravda, pretože by ma asi na mieste porazilo :D :) Moje slabé srdce by niečo také nevydržalo. Pokračovanie The Host nie je schopná dopísať, ale písať pokračovanie Twilightu áno? Viem, že to nie je potvrdené, ale ak sa to potvrdí, sama pôjdem do USA a uškrtím ju!!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A to už těch peněz nemá dost? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já nevím, poslední knížka Twilight mi přišla už tak trochu zoufalá (bez urážky, fanynky, nebijte mě :D), že autorka už jaksi nevěděla, co by. Když budou další díly, bude to snad ještě horší? To snad ne.
    Nicméně by to byla zábava :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja vôbec neviem, či mám z toho byť nadšená alebo zhrozená. Na Twilight som si vypestovala averziu odkedy sa stal modlou mladých CRAZY fanyniek, ktoré všade vykrikovali Edwardovo meno a dostávali záchvaty kedykoľvek počuli slovo súmrak, twilight, bella a pod. Vlastne keby som to mala zhrnúť, od kedy sa dostal do kín. pretože pokiaľ to bola len kniha, dostali sa k nej len "čítajúci ľudia" a všetko bolo v hladine normálu.
    Na druhej strane, knihy som kedysi mala naozaj rada, vďaka ním čítam po anglicky a teda mi príde nefér, kydať na celú ságu len preto, čo sa z nej stalo. Takže si asi počkám na konečný verdikt a rozhodnem sa, či sa budem smiať alebo plakať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No teeeda! Vůbec bych nečekala, že bude pokračovat ten poslední díl se mi už vůbec nelíbil přišlo mi, že neví co by už psala (jak tvrdí Lucille Danion)no kdyby se už nesoustředila třeba na E. a B., napsala by tu sérií o někom jiném, ale z tohoto prostředí tak by to třeba nemuselo být tak špatné... no uvidíme...teda pokud to je vůbec pravda :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Miluju Twilight sagu, ale už čtvrtý díl mě tak trochu zklamal, přiznávám bez mučení, že se mi ten konec prostě nelíbil. Zajímalo by mě, co se stane dál, ale bojím se, aby knihy neměly už jen sestupnou tendenci.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. no skoro som dostala infarkt! dúfam že to je veľmi nedôveryhodný zdroj, pretože ďaľšiu vlnu twilightovskej senzácie by som neuniesla. Už strašne nemám rada twilight. Ďaľšie štyri knihy? Prosíím nie! O__O Prosím fanúšikov aby nezabíjali :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Akože nič proti Twilight ságe, mám ju doma a celkom sa mi páčila, ale myslím, že je toho dosť. A úplne súhlasím so Stormy, že ak už tak veľmi chce písať, tak nech dopíše pokračovanie Hostiteľa.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ano přesně... Má napsat hostitele nebo toho svýho oficiálního průvodce a nestrašit s Twilight! Bože...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Sa zbláznila? Už je snáď toho dosť. Snáď ale túto informáciu skoro vyvráti.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Bože, proč? Doufám, že je to nějký fake. Novou vlnu mánie bych už asi nepřežila:/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. www.twilightzone.weblahko.sk

    Pozrite si pls tuto stranku a ak chcete mozte sa aj zaregistrovat, my budeme len rady...na vsetky otazky odpovedame priamo tam

    OdpovedaťOdstrániť