nedeľa 16. januára 2011

A víťazom sa stáva...

Ďakujem všetkým, čo sa zapojili do mojej súťaže o knihu Ak zostanem/ If I stay od Gayle Formanovej.
Bola som prekvapená, koľkí z vás (dokonca aj zo SR, kde ste mali na výber aj zo slovenskej verzie), si vypýtali práve anglický originál knihy. Narátala som dohromady 104 vstupov, čo je úžasné!
Rada by som pred tým, než vyhlásim výhercu odpovedala na niektoré vaše otázky, ktoré sa vám podarilo vtesnať na tie najnemožnejšie miesta vo formulári (naozaj budem v budúcnosti musieť pridávať do každého formulára kolonku na vaše pripomienky :D).

1. Nie som si istý/á, čo som správne zrátal/a body. Vadí to?
- nie, nevadí. Body vám zrátam vždy ešte aj ja, ale pomôže mi to odhaliť pípadnú (moju) chybu v sčítavaní. Dva mozgy sú vždy lepšie než jeden.

2. Zmienil/a som sa o tvojej súťaži na nejako mieste, no nemám ti ako poskytnúť dôkaz. 
- ďakujem za zmienku. Vážne. Veľmi si to cením. Bohužiaľ nachádzame sa v súťaži, ktorá ma určité pravidlá. Pokiaľ mi nemáte ako doložiť že ste niekde súťaž spropagovali, nemôžem vám zarátať body. Nie je to preto, že by som nechcela alebo že by som vám neverila. Je to čisto technický aspekt. V súťaži je vždy na každého rovnaký meter.

3. Nebol náhodou plný počet vstupov v tejto súťaži 11 a nie 8?
- nie nebol. Tak ako som sa zmieňovala v pravidlách, propagovať súťaž ste mohli na vašom blogu ALEBO niekde na internete, v prípade že ste nemali blog. Bolo to zas preto, aby bola rovnosť šancí a tí čo mali blog neboli zvýhodnení pred ostatnými. Uznávam, že som to vo formlári vymyslela trochu chaoticky, pretože som kľudne mohla dať namiesto dvoch koloniek jednu aby vás to nemýlilo, ale šak čo by sme si veci nekomplikovali, keď sa to dá, nie? :)

No ale teraz už prejdime na vyhlásenie víťaza (aj tak ste si to už všetci prečítali hneď na začiatku ale nevadí :D)


GRATULUJEM, LUCIA S! 
(e-mail začína na troueny...)

Vyhrávaš slovenskú verziu knihy: Ak zostanem od Gayle Formanovej :)


E-mail som ti poslala už ráno, prosím odpovedz mi na neho v čo najkratšej dobe (najneskôr do 48 hodín po jeho odoslaní).
V prípade že od teba nebudem počuť do uvedenej doby, vyberiem nového výhercu.

Vám ostatným čo ste nevyhrali ďakujem za účasť, za pozitívne komentáre k mojej recenzii, za nové nasledovateľstvá a za všetky zmienky, ktoré ste urobili o tejto súťaži na internete. STE SUPER!

Určite to nie je posledná súťaž, ktorú pre vás na tomto blogu chystám, takže ešte stále sa máte na čo tešiť :)

2 komentáre: