nedeľa 31. októbra 2010

Malá rekapitulácia a týždenný formulár

Pomaly ale isto by som rada zhrnúť uplynulý týždeň čítania prvého dielu VA, aby sme sa mohli pohnúť ďalej. Okrem mňa a ešte jednej kolegyne asi aj tak neexistuje nikto, kto by ešte nezačal s Frostbite :)
V prvom rade chcem poznamenať, že aj keď zajtra otvorím novú diskusiu k Frostbite, v starej diskusii môžete komentovať až do úplného záveru Last Sacrifice Párty. Rovnako to platí aj pre ostatné články.
Ďakujem všetkým, ktorí sa doteraz zúčastnili a komentovali. Je vidno, že to nerobíte len tak aby bolo, ale že vás to naozaj baví minimálne tak ako mňa(teda aspoň myslím).
Chápem, že diskusie k prvým dielom sú trochu obmedzujúce, väčšina z vás už čítala minimálne prvé 3 knihy a tváriť sa, že nevieme čo sa stane v Shadow Kiss alebo Spirit Bound je jednoducho kruté (teda aspoň pre mňa) ale nebojte sa, dôjde aj na to a ja konkrétne sa najviac teším, keď už budeme mať prečítaných všetkých 5 dielov a budem na vás môcť začať sypať svoje ultimátne teórie o konci série :)
Čo ma privádza k ešte jednému problému, ktorý som si uvedomila až včera a ktorý to môže tak trochu všetko skomplikovať. Vo svojej večnej sprostosti som tak trochu pozabudla, že 5.diel VA s názvom Spoutáni magií vychádza až 29.11, čo sa nám trochu kríži s uzávierkou súťaže. V čase, keď sa bude kniha dostávať na pulty sa už ja budem chystať losovať výhercu.
Takže čo teraz? Máme dve možnosti. Buď mi tu teraz všetci odsúhlasíte, že budete schopní zadovážiť si a prečítať knihu v anglickom jazyku (Spirit Bound) a teda všetko bude môcť pokračovať tak ako doteraz (a ja sa budem tváriť, že neviem, ako ste sa ku knihe dostali), alebo posuniem čítanie poslednej knihy o týždeň (respektíve to predĺžim na 2 týždne), súťaž uzavriem v nedeľu 5.12, losovanie prebehne okamžite, výherca bude mať namiesto 48 hodín 24 hodín na odpovedanie, 6.12 objednám knihu a ak všetko pôjde ako má a v tú dobu ešte kniha nebude vypredaná, Last Sacrifice dostanete načas(alebo teda tak skoro, ako to len pôjde s prihliadnutím na dobu trvania doručenia knihy).
Aby vaše rozhodnutie ostalo anonymné pre všetkých ostatných, zahrnula som túto otázku do súťažného formulára.
Aby prešla prvá alternatíva, potrebujem aby ste sa zhodli všetci. Som ochotná zvážiť, ak s tým bude mať problém len jeden z vás ale ak to bude viac ľudí, budeme to musieť risknúť s druhou možnosťou. Samozrejme ak niekto nebude mať prečítané Spoutáni Magií, neznamená to, že bude diskvalifikovaný zo súťaže. Ja tu teraz riešim len rovnosť šancí, nič viac nič menej.

Na konci článku uvádzam Súťažný formulár pre 1. týždeň spoločného čítania. Všetky dôležité inštrukcie nájdete v jeho hlavičke.
Nie som si istá, ako náročná pre vás bude otázka týždňa, vyžaduje trochu logického myslenia ale nie je to nič, čo by sa v knihe nedalo nájsť hneď na niekoľkých miestach. Ohodnotila som ju 2 bodmi, ale každý týždeň sa počet bodov za otázku týždňa bude zvyšovať. (čiže čím ďalej sa s čítaním dostanete, tým viac bodov môžete získať). Správne odpovede na jednotlivé otázky zverejním až po ukončení súťaže, z logického dôvodu. Body, ktoré nie sú označené hviezdičkou vypĺňať nemusíte, je to dobrovoľné.

Inak tie vstupné formuláre teda stáli za to :D Nemyslela som, že sa pri nich budem aj zabávať ale stalo sa...Niektorí z vás vzali propagáciu skutočne vážne, bola som hotová z vašej kreativity. Tiež ďakujem sa vaše slohové príspevky na tému Prečo sa mi páči VA. Všetky vaše doterajšie vstupy som spracovala a až na niektoré hyperaktívne výnimky (myslené v dobrom!) sú vaše šance na výhru vyrovnané a keďže vás ani nie je príliš veľa tak aj celkom reálne.

Od dnes teda môžete vypĺňať prvý z týždenných formulárov a nezabudnite sa tu zajtra zastaviť na diskusiu k FROSTBITE/MRAZIVÝ POLIBEK

14 komentárov:

  1. tak na sypanie teórii so SB sa teším aj ja :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty mě děsíš! Začínám se bát že do konce trojky bude z Rose strigoi! Nebo že mi někdo zabije Christiana. Ne, já chci aby všichni žili šťastně až do smrti :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. "že mi někdo zabije Christiana" - Seesen, cítim tu niekde náznaky tvoriaceho sa hlbokého citu? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Inak, mohli by ti, čo čítali VA prvý krát povedať ako sa im to páčilo?:D My ostatní, predpokladám že nič hovoriť nemusíme, keď čítame znova..:D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jasné Darjaille, tiež ma to už napadlo! Takže ľudia, tí čo čítate VA poprvýkrát(tzv. VA panny), my ostatní VA skúsení by sme radi vedeli, ako sa vám séria zatiaľ pozdáva :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. sakra, teď jsem se prokecla, ze svých hlubokých citů se vyznám až v diskusi VA#2 :)
    Mé pocity z prvního dílu série zůstávají kladné, docela mile mě to překvapilo - po spoustě upířích braků na které jsem měla tu smůlu narazit. Ale po jedničce u mě zatím žádná závislost nevznikla, uvidíme co dále.
    Hodnotím 3/5 s potenciálem do budoucna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. a potenciál tam teda je riadny :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Panenský dojem? :D Autorka má veľmi rada Denník princeznej :D Ešte stále nie som úplne na konci (ale šplhám sa tam! Šplhám!), ale ľúbi sa mi, že to nie je ako Škola noci, a má to peknú atmosféru - chytilo ma to viac, ako som čakala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Celkom som nepochopila prečo mám znovu vypíňať formulár ale inak sa tesííím ked sa konečne prehryznem anglickým originálom. Keďže som neni zdatná ani v rodnom jazyku (len pre bižšie info. mám uplný zmetok medzi i/í a y/ý) a tobôž nie v tom anglickom tam by som poprosila o pomoc. teším sa na hypotézi o polsednom diele v tom som naozaj dobrá. Kedže čítm knihu druhy krát mám z nej večší pôžitok ako prvý krát. Teraz si viac vychutnávam situácie medzi jednotlivymi ľudmi alebo pármi.Kikus

    OdpovedaťOdstrániť
  10. VA virgin - Keďže už mám dočítaný skoro celý Frostbite, domyslite si...
    Páči sa mi - je to také zvláštne - úplne iná "posadnutosť" ako pri ostatných knihách, takže oceňujem nový pocit.
    Netrhám si ešte vlasy, ale ako som pochopila z vašich komentov, to ešte len príde ;)
    Navyše (ale to až v dvojke) sa momentálne trochu identifikujem s Rose, lebo riešim podobné problémy... (myslím tie z nášho "reálneho" sveta)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Kikus: Ak si vyplnila vstupný formulár (ten prvý) tak už žiaden iný vypĺňať nemusíš. Tie ďalšie sú čisto dobrovoľné a sú z toho dôvodu, aby si získala viac bodov do súťaže. Len som chcela súťaž trochu oživiť aby to nebolo také suché, že vyplníš svoje meno a mail a čakáš potom mesiac či ťa vylosujem. A ďalší dôvod je, že sa ubezpečím, že knihu vyhrá pravý VA fanúšik:)

    Ja som Christiana pred 2 rokmi takmer úplne odignorovala ale tentokrát to s ním začínam dosť seriózne prežívať. Už v texte očami nevyhľadávam len veľké Dčka ale aj veľké CHčka :D

    Dorota: Či si budeš trhať vlasy to neviem, ale rozhodne niečo vyžadujúce si reakciu typu: "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!" by tam malo byť...

    OdpovedaťOdstrániť
  12. If you are using firewall software such as Outpost Firewall
    Pro, the paid edition of Online Armor and Kaspersky Internet
    Security or PURE, you can take advantage of using their Blocklist feature
    that will block connections to known malicious URL and IP
    addresses. ''. You can then take a hard look at the companies that come up for that particular keyword.
    This will not only help you find the best service provider but will
    help you build an idea about the recent SEO market.
    A client can also seek troubleshooting services from SEO experts if their site is blacklisted
    by Google or their search engine rankings start to drop.

    The algorithms are not known publicly, but one thing is certain, is the search
    engine websites that the information is relevant to the purpose of the preferred site.
    Since keyword analysis is needed for both SEO (search engine optimization)
    and SEM, we often confuse using these terms. The thing that needs to
    be emphasized is to create text of your website in such
    a way that the algorithms find them easily. The businesses
    have understood the need to take SEO services for attaining good search engine placement.
    Also make sure that the articles are of high quality as it is the key to get better rankings on search engines and more
    profits. Search engine optimization is necessary for online businesses because it lets your website get found.
    The concepts make use of the current social networking sites,
    which are very popular among the online audience.
    Moving your hosting to a nearby country such as Canada or an offshore Caribbean host may provide the same latency times, but reduce the
    risk of having your website brought down by a mistake.
    You can find several internet marketing companies across the world.
    In this article, I will show you the best Word - Press SEO
    plugins you need to use in order to boost your search engine rankings and get
    more traffic to your blog. G) SEO basics -Image 6: Open Google.
    With most visitors noting the first 3-5 web links of the first page, further sustained SEO efforts bring the company web link to that web positioning
    high up as much as possible. A person can find all sorts of products available at various prices on the internet.
    You need the keyword and phrase in both title and description.

    This is more of an indirect way of getting
    direct traffic to your e - Bay store.

    Also visit my web page click the up coming webpage
    My site - minecraftwiki.es

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Normally I do not read post on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to take a look
    at and do it! Your writing taste has been amazed me.
    Thanks, very great post.

    Here is my website radio sender

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tak ja uz mam Frostbite za sebou, zase som citala do tretej v noci. Ten koniec bol mega:D Stiahla som si aj film, ale kokos, to bola taka idiotina, ze az:D Miestami som plakala od smiechu. Jedine Dimitri ako-tak sedel (ak to porovnam so svojou predstavivostou), Rose mi sla na nervy ako herecka a o scenari sa radsej ani nevyjadrujem.
    Ale uz sa tesim na dalsie diely - ja sa mam, ked som to zacala citat, az ked uz boli vsetky na svete, ze:D? Veve

    OdpovedaťOdstrániť