pondelok 25. októbra 2010

LET'S GET PARTY STARTED!

A je to tu! Ani sme sa nenazdali a máme tu 25.október čo znamená, že dnes začína veľká uvítacia párty poslednej knihy úžasnej Vampírskej Akadémie s názvom Last Sacrifice! Oslavovať budeme vyše mesiaca a počas tejto doby si na tejto stránke budete môcť nájsť fúru informácii o vašej obľúbenej sérii, ankety, rebríčky, fiktívne kastingy a veľa veľa ďalších skvelých vecí. Súčasťou celého tohto rozruchu bude spoločné čítanie všetkých doposiaľ vydaných VA kníh, či už v češtine alebo angličtine.

S každou knihou príde aj diskusia, kde budete môcť rozoberať všetko. A tým myslím VŠETKO. Vstup do diskusií bude na vlastné nebezpečie a preto nikto nebude musieť dávať pozor na to, aby náhodou nespoileroval. (Platí to samozrejme v rámci jednej knihy, nepíšte do diskusie o 1. knihe, čo sa stane v 2.)
Napriek tomu by som vás chcela poprosiť o dodržanie jednoduchých pravidiel:


  1. V čase od pondelka (kedy vždy začína nová diskusia) do piatku vás žiadam, aby ste vždy na začiatku svojho komentu napísali, na ktorej kapitole sa nachádzate, poprípade ak už máte knihu prečítanú napíšete SKONČENÉ. Tí, čo budú chcieť diskutovať knihu priebežne, počas toho ako ju budú čítať sa tak budú môcť vyvarovať nechceným informáciám. Cez víkendy už bude diskusia prebiehať normálne.
  2. Nepredpokladám, že sa to niekto chystá robiť ale pre istotu to tu napíšem. Nepoužívajte. Prosím. Vulgarizmy. Sme civilizovaní ľudia, nie opice.
  3. Ak má niekto radšej Adriana než Dimitriho, NIE JE to dôvod na vraždu. Ani virtuálnu
  4. Môžete používať superoriginálne nicky ako Rose, Lissa a pod. ale ak vás bude v jednej diskusii 10, môže to trochu miasť.
  5. Ak si dievča a chceš používať nick Dimitri, kľudne. Whatever you like honey.
  6. Používajte vždy ten istý nick, aby som vám správne priradila počet bodov do súťaže 
  7. Môžete komentovať aj anonymne, no v prípade že sa chcete zúčastniť súťaže, nezabudnite sa na konci každého komentu podpísať.


A ako to už býva zvykom, to najlepšie nakoniec!
Každý, kto sa zúčastní tejto akcie, bude mať možnosť dozvedieť sa medzi prvými, ako sa zavŕši Rosin osud. Po vyplnení súťažného formulára, budete zaradení do súťaže o záverečnú knihu Vampírskej akadémie, Last Sacrifice. Podmienky a pravidlá súťaže nájdete spolu so súťažným formulárom v nasledujúcom príspevku.

Keďže spomínaný nasledujúci príspevok vás pravdepodobne zabije svojou dĺžkou, tento sa pokúsim udržať na hranici normy.

Zajtra ešte v priebehu dňa pošlem prvý príspevok a otvorím diskusiu ku knihe č.1 – Vampire Academy. Dnes už to nedávam, rozčítala som Crescendo a už po niekoľkých kapitolách som sa dostala do bodu, kedy nedokážem prestať čítať. Vidím to tak, že dnes ťahám do rána, kým to neskončím celé, lebo neexistuje že budem schopná zaspať v strede knihy a okrem toho zajtra by sa už patrilo začať čítať VA.

A Ako by povedala Effie:  Let the games party begin !!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára