pondelok 11. októbra 2010

Neprehliadnite!

Dávam vám do pozornosti pomerne veľkú a zaujímavú udalosť s názvom Literary crush-a-ton, kde si môžete zvoliť svojho naj mužského hrdinu, kvôli ktorému ste ochotní čítať jednu a tú istú knihu aj 100krát. Nakoľko v čase, keď som sa spamätala ostávalo na hlasovanie v prvom kole už len niekoľko hodín, môžete si zahlasovať aspoň v ďalších kolách v prípade že máte livejournal konto, a ak nie a ani si ho neplánujete založiť, tak aspoň môžete sledovať priebežné výsledky.
V prvom kole si ľudia (predpokladajme že sa nezmýlim, ak ľudí zovšeobecním na dievčatá...teda aspoň väčšinu) mohli vybrať medzi obrovským počtom nominácií (vyše 250!!) 24 naj naj naj chlapcov/mužov/upírov/vlkolakov...ktorých by chceli posunúť do ďalšieho kola. Výsledky tohoto hlasovania už boli zverejnené a s radosťou vám oznamujem, že do užšieho výberu sa prebojovali napríklad:

 Jace Wayland z The Mortal Instruments(stavím sa, že ste hrozne prekvapení....a už vôbec ste určite nečakali, že je zatiaľ na prvom mieste)
Peeta Mellark z Hunger games(chlapec sa nezdá ale má 3. miesto)
Edward Cullen (Edward, och, Edward...chlapec stráca na šarme, tentokrát skončil na 6. mieste)
Dimitri z Vampire Academy (budeme ho musieť trochu postrčiť dopredu, 11.miesto je krásne ale Dimitri si zaslúži minimálne prvú desiatku)
Patch Cipriano z Hush-Hush (skončil hneď za Dimitrim na 12. mieste)
Sam Roth zo Shiver (šťastné 13.miesto)

Z mojich ďalších favoritov to ešte do postupujúcej dvadsať štvorky dotiahol môj milovaný Cinna z Hunger Games a Darcy z Pýchy a predsudku.
Slzu som vyronila za Brigana z Ohnivej, ktorý skončil na nepostupujúcom 33.mieste (ale bol lepší než viac ako 220 ďalších nominantov), Asha z Iron Fey, ktorý zakotvil na 34.mieste a Jaya Heatona, ktorý skončil až na 43.mieste (tí ľudia očividne nikdy nečítali knihu The Body Finder...)

TU si môžete pozrieť výsledky prvého hlasovania a zistiť tak, ako dopadli vaši obľúbenci. V najbližších dňoch by sa na tejto stránke malo objaviť ďalšie hlasovacie pole takže to neprešvihnite.
Pozn. Vstup na vlastné nebezpečie-príliš veľa online testosterónu na jednom mieste :)

3 komentáre:

  1. Ach bože, jak jsme to mohli dopustit! Ash jenom 34.? To je do nebevolající nespravedlnost!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je ale zas sa na to pozri z tej stránky, že za ním sa nachádza ďalších 200+ nominantov. to nie je vôbec zlé:)Čo však nechápem je, ako sa taký Draco Malfoy dostal do prvej 24...nič proti nemu ale 16. miesto?!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ok keď nad tým teraz rozmýšľam, Ash MAL byť v prvej 24. Hrozne sme zlyhali...

    OdpovedaťOdstrániť