streda 30. marca 2011

Fakt neviem, ako nazvať tento prípevok

Asi to bude znieť trochu narušene, ale dnes som sa po vyše dvoch týždňoch hrozného otáľania rozhodla urobiť veľký nádych a výdych a pozrieť si štatistiku môjho blogu. Kedysi som tento rituál zvykla uskutočňovať aspoň každý druhý deň, ale v poslednom čase som sa k tomu jednoducho nedokázala dokopať zo strachu, čo tam uvidím.
Viem, že niekedy som zvykla svoj blog aktualizovať aj niekoľkokrát denne a práve preto mi teraz príde nedostačujúce, že to robím iba každý druhý, niekedy každý tretí deň. Keď sa to však vezme, normálny ľudia zvyknú aktualizovať svoje blogy s takouto frekvenciou, nie? Sama sa teraz čudujem, ako som to vôbec všetko mohla stíhať, ale asi to bude tým, že som nemusela písať bakalárku, učiť sa na skúšky a opakovať na štátnice :) Aký bol ten svet jednoduchý :)
Čo som tým však chcela povedať je, že som mala strach, že sa na mňa všetci vykašlete, ak tu prestanú denno denne (a viackrát denne) pridávať zaujímavé články a preklady anotácií a všetko ostatné, na čo ste zvyknutí. Dnes mi však úplne padla sánka, keď som sa pozbierala a nalogovala sa do google analytics, aby som zistila, že návštevnosť blogu sa takmer vôbec neznížila! Ak sa mám priznať, tešila by som sa ak by tam bolo hocijaké číslo okrem nuly (áno, myslela som si že to bude AŽ TAK hrozné), ale číslo, ktoré som tam nakoniec zbadala mi (pri všetkej dramatičnosti) takmer nahnalo slzy do očí. 

Tiež sa chcem poďakovať, že ste nezanevreli ani na komentovanie, aj keď v poslednej dobe som na mnoho komentov jednoducho nemala čas reagovať (aj keď vždy čítam všetky a na tie, v ktorých sa niečo pýtate sa snažím odpovedať). Stále ma poteší, ak mi príde komentár od nejakých starých "tvárí", o ktorých som si myslela, že už sa na mňa dávno vykašľali, alebo ak si nájde čas komentovať niekto úplne nový, kto sem náhodou zavíta a páči sa mu tu. Tým chcem povedať, že odteraz sa budem snažiť v tomto ohľade polepšiť a odpisovať na čo najviac vašich reakcií, ktoré si neskutočne cením.

No a aby som do dnešného postu nepísala len bláboly, chcem vám povedať, že už o pár dní sa dozviete niečo úžasné, čo by malo potešiť všetkých skalných fanúšikov YA kníh. Zatiaľ s tým ešte nechcem ísť vonku, aby som niečo neprepískla, no sama sa už neviem dočkať, kedy sa s vami budem môcť o túto vzrušujúcu správu podeliť. Dúfam len, že sa to všetko spustí čo najskôr, pretože nie som veľmi dobrá v udržiavaní tajomstiev :)

No a na záver tu pre vás ešte mám názov a obálku ďalšieho dielu Školy noci, ktorý sa bude volať Vyhorená (pre náhľad na obálku kliknite na názov) a ktorý by mal podľa predbežných informácií vyjsť 30.6.2011.

Enigma už konečne zverejnila aj obálku na knihu Kým dopadnem od Lauren Oliverovej. Môžete si ju prezrieť na TOMTO MIESTE spolu s nejakými informáciami o samotnej knihe a autorke. 

Tak a na dnes je to všetko. Onedlho sa ale chystám zverejniť recenziu na 4. diel Percyho Jacksona, ktorý bol pre mňa jedným obrovským prekvapením, tak snáď sa mi vás podarí dostatočne motivovať, aby ste po sérii siahli aj vy :)

3 komentáre:

  1. Zaslúžiš si to, máš to tu super.:)
    Oh. Ďalšia škola noci. Chcem tú sériu dočítať, ale mám z toho fakt zmiešané pocity. Nevieš, koľko dielov bude?
    Joo, Percy štvorka.:D Tú mi dnes doniesol oco z knižnice.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ďakujem!
    Percy už je v knižnici? wow, to bola rýchlovka!

    Koľko dielov ŠN ešte bude to netuším, pretože sa o túto sériu zaujímam minimálne, ale počula som, že sa ich ešte chystajú vydať veľa. Mám pocit, že to ide až niekde do rovín "násť" :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To áno, som prekvapená, že náš v tomto zapadákove celkom rýchlo zásobujú.:) Ale sú tu iba niektoré novinky, pochopiteľne.

    Ach jaj. Hm. Po tej šiestej, čo teraz očakávam v knižnici to asi vzdám.:D

    OdpovedaťOdstrániť