utorok 14. decembra 2010

The Lost Saint trailer, úryvky a súťaž!

Kým čakám na zverejnenie obálky knihy City of Fallen Angels (ku ktorému mimochodom ešte stále nedošlo), dozvedela som sa, že na svete je trailer k pokračovaniu knihy The Dark Divine autorky Bree Despain ktorej názov je The Lost Saint a ktorá ako som nedávno spomínala vychádza 28.12.2010.
A to nie je všetko, pretože súčasne s novým trailerom si môžete prečítať aj prológ a prvú kapitolu ku knihe. Paráda čo?

Trailer je mimochodom veľmi slušný na to, že je knižný:



Ešte si môžete prečítať, o čom je vlastne táto séria:

The Dark Divine

Zhýralý syn.
Nebezpečná láska
Smrtiace tajomstvo


Grace Divine - dcéra miestneho pastora - vždy vedela, že v tú noc keď Daniel Kalbi zmizol a jej brat Jude prišiel domov celý zakrvavený sa muselo stať niečo strašné.
Teraz, keď sa Daniel vrátil späť, Grace si musí vybrať medzi jej stále rastúcim pocitom príťažlivosti k Danielovi a lojálnosti k jej bratovi.
Ako sa Grace zbližuje s Danielom, dozvedá sa pravdu o tej záhadnej noci a spôsobe, ako zachrániť tých, ktorých miluje ale môže ju to stáť jednu vec, ktorú si cení najviac: jej dušu.

The Lost Saint (pozor na spoilery, ak ste nečítali The Dark Divine)

Grace Divine uskutočnila obrovskú obetu, keď vyliečila Daniela Calbiho. Bola infikovaná vlkodlačou kliatbou keď sa ho snažila zachrániť a v procese stratila svojho milovaného brata.
V zúfalej snahe nájsť Juda, Grace sa spriatelí s Talbotom, novým chlapcom v meste. Ale ako sa postupne zbližujú, Gracin vzťah s Danielom sa dostáva do ohrozenia. A to nielen v jednom smere.
Neuvedomujúc si, po akej temnej ceste kráča, Grace sa začne poddávať svojmu vlčiemu ja pričom netuší, že nepriateľ sa vrátil a číha na ňu smrtiaca pasca.
Bree Despain pre nás prichastala horúcu romancu a napínavú akciu v pokračovaní knihy The Dark Divine, ktoré vám všetkým rozbúši srdce.

A nakoniec: CONTEST ALTERT!
Bree na svojom blogu usporiadala zaujímavú súťaž o ešte zaujímavejšie ceny. Ak máte záujem, smerujte rovno SEM a pre update cien a pravidiel následne aj SEM.
Súťaž prebieha do 26.12.2010 a výherca bude vyhlásený 28.12.2010

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára