streda 1. decembra 2010

Last Sacrifice v slovenských kníhkupectvách

Moji najdrahší!
Vďaka Darjaille mám môžem zvestovať dobré správy. Last Sacrifice si môžete predobjednať na Martinuse, pričom vám ho odošlú do 21 dní od vydania knihy. Nič moc, ale predsa...
Ak niekto vie nejaké podrobnosti o tom, ako sa na Martinuse dá platiť alebo ak sa tam nebodaj niekomu chce napísať a zistiť čo znamená tých 21 dní, či je to tá vrchná hranica alebo štandardná doba, budem rada ak mi potom dáte vedieť späť.
Myslím, že by ešte stálo zato napísať do Slovartu a dohodnúť sa s nimi, možno keby sa vás nazbieralo viac, boli by vám ochotní objednať Last Sacrifice aj keď to nemajú v pláne. Oni sú z celej SR najviac zameraní na anglické knihy. Môžem im  napísať do vydavateľstva, ak sa mi ozvete všetci, ktorí by ste mali záujem objednať si takto knihu.

7 komentárov:

  1. ja som už písala do martinusu, či je tých 21 dní vrchná hranica, alebo to je bežné číslo, tak dám vedieť, keď sa ozvú späť.
    ak budeš písať do toho slovartu, tak tam započítaj aj mňa :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Z vlastných skúseností môžem povedať, že 21 dní u Martinusu môže znamenať dva týždne, mesiac ale aj pol roka, čo sa napríklad stalo mne s jednou knihou :D Ale na tú odpoveď som teda zvedavá i ja.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Písala som do Slovartu a opýtala som sa tiež, či by boli schopní doručiť to skôr ako Martinus :D Išla som na nich psychologicky, aby som v nich vzbudila trochu súťaživosti a konkurenciechtivosti :) Dám vedieť hneď, ako mi odpíšu

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mám takú otázočku úplne mimo ale neviem do ktorého príspevku napísať koment. Moja sestra mi na Vianoce vždy kúpi nejakú knihu a keďže nechcem aby to dopadlo ako minule dohodli sme sa že tentokrát pokazíme Vianočné prekvapenie a ja si mám vybrať.
    Chcela by som LS ale to vypadáva z hry pretože je po anglicky. Nepoznáte niekto nejakú super knihu po slovensky alebo česky?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kikus: Mne sa páčili knihy Výnimočná a Ohnivá od Kristin Cashore, na ohnivú tu mám aj recenziu. Ohnivá sa mi páčila trochu viac než Výnimočná, ale zas je to až druhý diel, lepšie by bolo, keby si najprv prečítala prvý, aj keď knihy na seba nenadväzujú.
    Okrem toho neviem, či je to podľa tvojho vkusu. Ak ti nevadia české knihy, prečítaj si Město z kostí od Cassandry Clare, je to neuveriteľná kniha, ak o nej chceš vedieť viac pozri si ento môj post:
    http://loveinbooks.blogspot.com/2010/08/zoznamte-sa-smortal-instruments_30.html

    Obálka prvej knihy je príšerná ale ostatné dva diely ktoré už vyšli v češtine už majú originálnu obálku.
    Tak dúfam, že so trochu pomohla.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem pomohla si :D pozrela som si tvoju recenziu. Město z kostí od Cassandry Clare mám doma a naozaj je neuveriteľná.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Odpoveď zo Slovartu:

    Dobry den,
    Tesi nas Vas zaujem o nase tituly, i ked o tie distribucne. Ako sama spominate kniha vychadza az 7.12.2010, doba dodania z Anglicka do nasich skladov sa pohybuje od 3 do 5 tyzdnov. Takze bohuzial titul uz nestihneme dodat na predvianocny trh. Budeme ho urcite objednavat, ale kvoli dovolenkam medzi sviatkami a novorocnym inventuram nielen u nas ale aj v skladoch nasich dodavatelov v UK, ocakavame dodanie prvych objednavok az koncom januara. Ak mate o knihu i napriek tomu zaujem, mozete si ju kludne objednat takto cez e-mail, my budeme Vasu objednavku evidovat a hned ako dostaneme knihu na sklad, tak Vam ju zasleme.

    Ta tak. Nič pozitívne, ale čo už :(

    OdpovedaťOdstrániť