streda 1. decembra 2010

SÚŤAŽ!!! Vyhraj Upírske Denníky (v ang.)

Ako som už minule spomínala, mám pre vás prichystanú súťaž o ďalšiu knihu. Tentokrát to bude niečo chronicky známe, dokonca sfilmované, respektíve zoseriálované a bude to o upíroch. A keďže nie ste slepí a vidíte obrázok viete už, o čo sa jedná.
Áno, áno, pre jedného z vás tu mám prichystané UPÍRSKE DENNÍKY! Lepšie povedané VAMPIRE DIARIES, nakoľko kniha bude po anglicky. Alebo by som mala povedať rovno knihy? Dobre dobre, tak teda knihy. Cena bude totiž totiž 2 v 1, dve knihy v jednej: AWAKENING a STRUGGLE. A prečo budú v angličtine? Lebo som ich tak vyhrala. Ale aj tak by boli v angličtine, lebo môj blog je o podpore čítania v cudzom jazyku :)
Že neviete čítať po anglicky? A učili ste sa angličtinu aspoň 4 roky? Že hej? Tak potom viete čítať po anglicky, verte mi. Všetko je to o tréningu a o zvyku a ako najlepšie začať než s knihou, ktorú dostanete zadarmo? :)
A tu si môžete pozrieť vašu cenu v plnej kráse:


A vlastne v Slovenčine sú jej ekvivalentom  tieto dve knihy:

L.J.Smith - Upírske Denníky: Prebudenie

L.J.Smith - Upírske Denníky: Súboj

Anotácia

Ako sa to všetko začalo...
Ešte v časoch talianskej renesancie sa dvaja bratia Damon a Stefan Salvatorovci zaľúbili do krásnej mladej upírky, ktorá sa volala Katherine. Hoci Katherinino srdce bolo dosť veľké pre oboch chlapcov, navzájom oň súperili, aby si ho mohli privlastniť. Nekonečný boj o Katherininu náklonnosť ju nakoniec dohnal k smrti. A z dvoch bratov urobila navždy rozhádaných nezomretých upírov so zlomeným srdcom.

O niekoľko storočí neskôr je Damonovi a Stefanovi súdené znova prežiť to, čo ich dohnalo k upírstvu. Znenazdania sa ocitnú v mestečku Fell's Church vo Virginii, kde sa ich cesty pretnú s Elenou Gilbertovou, krásnou a obľúbenou stredoškoláčkou, ktorá sa priam neuveriteľne podobá na Katherine...

Pravidlá súťaže:

Nakoľko som sa počas predchádzajúcej súťaže zbratríčkovala so všetkými súťažiacimi a teraz nemôžem v noci poriadne spávať, lebo ma zožierajú výčitky svedomia že som nemohla nechať vyhrať všetkých, tentokrát to z preventívnych dôvodov urobíme tak neosobne, ako len pôjde :)
Pravidlá súťaže sú úplne primitívne, nechcem od vás absolútne nič okrem základných informácií, ktoré uvediete v prichystanom formulári na konci postu. Preto by sa to skôr malo volať "ODOVZDÁVKA" než súťaž, nakoľko o nejakom súťažení v širšom slova zmysle tu nemôže byť ani reč. Jediný spôsob, akým si tentokrát môžete zvýšiť šancu na výhru je vyplniť formulár viackrát, ale vždy len JEDEN DENNE! To znamená, že ak zarátam aj dnešný deň, dohromady môžete odoslať 23 formulárov. Mne je srdečne jedno koľko dní sa tu zastavíte odoslať formulár, ale čím viac ich odošlete, tým bude prirodzene väčšia šanca na výhru.
Súťaž trvá do 23.12.2010 do polnoci a výherca bude vyhlásený na tomto blogu na Štedrý Deň. Tentokrát nebudem posielať ja mail výhercovi ale prosím vás, aby ste si to sami ustriehli a napísali mi mail ktorý je uvedený v sekcii " Kde ma nájdete", v prípade, že nájdete svoje meno vo výhernom príspevku. O svoju výhru sa môžete prihlásiť do 48 hodín od zverejnenia príspevku, potom vyberiem iného výhercu.
V prípade, že výherca bude zo Slovenska, knihu mu odošlem medzi sviatkami. Ak vyhrá niekto z Česka, knihu odošlem po sviatkoch, keď pricestujem naspäť do ČR. Ak by vám čokoľvek nebolo jasné, pýtajte sa v komentároch.

Teraz môžete vyplniť formulár:

14 komentárov:

  1. tak toho 32.12. sa tu určite zastavím :DDDD

    prepáč prepáč, že podpichujem, ale keď mne to nedalo..:DD zase sa mi to vráti v podobe nejakej pravopisnej chyby :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No a? xD Je to... sexy dátum xD

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Darjaille: Ja nechápem! kedy si to vôbec stihla prečítať celé? Veď som to len teraz zverejnila!:D
    A už som to opravila takže teraz budeš vyzerať ako keby si splietala nezmysly :D A vlastne nebudeš lebo som sa práve priznala, že som to fakt tak mala.Oh hell.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tomu sa hovorí absolútne načasovanie :D
    A až teraz som si uvedomila, že ak sa mi to vráti poriadne, tak k sakru.. zajtra písomka z fyzi :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. HA-HA-HA-HA-HA *škodoradostný smiech*

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Neeee odvolávam! Nesmejem sa. Fyziku neprajem nikomu, taká odporná nie som

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Prvé dve časti denníkov už mám a to aj tak len preto, lebo som predpokladala, že to bude dobrá a čitateľné. Po prečítaní prvej časti som mala chuť tú knihu zahodiť, spáliť, zničiť a všetko tomu podobné. Neviem, čím to je (pravdepodobne asi vekom :D), ale toto jednoducho nie je moja šáločka kávy. Ale nepochybujem o tom, že sa nájdu ľudia, ktorým sa to páči/páčiť bude. Ale aj tak musím povedať, že takú osobu nechápem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja vo svojom okolí teda poznám dosť ľudí, ktorým sa to páčilo ale neviem posúdiť či ich chápem alebo nie lebo som to nečítala a ani nebudem. hlavne z dôvodu ktorý si spomenula, čo je vek. Každopádne knihu stále kupuje veľa ľudí a stále ju veľa ľudí hodnotí vysoko takže budem rada ak ju vyhrá niekto, kto si ju potenciálne užije :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Bijú sa u mňa dva princípy:
    a) je to kniha, ktorú môžem držať, láskať, čítať, recenzovať
    b) sú to Upírske denníky :D
    Ale ten druhý princíp prevláda, takže sa účastniť asi nejdem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Škoda, že jsem na tvém blogu dlouho nebyla a na tu soutěž jsem přišla až teď. :( Každopádně naděje umírá poslední a třeba budu mít šanci si poprvé přečíst anglickou knížku :D, už dlouho se do toho chci pustit, ale e-booky se mi nechtějí číst a samotnou knížku jsem si zatím nesehnala.
    Sleduju seriál a slyšela jsem, že knížky jsou jinačí, ale nemůžu to posoudit. Ale jako seriál se mi to zdá fajn. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. naivety: neboj ešte máš dosť dní na nazbieranie niekoľkých vstupov. A ak nevyhráš nezúfaj, v novom roku bude nová súťaž o anglickú knihu a tentokrát bude mať výherca dokonca aj na výber :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. skoda ze nemozem vyhrat stefana to sa neda???? naucim sa aj anglickyy

    OdpovedaťOdstrániť
  13. bohužiaľ samotného Stefana sa mi do súťaže zohnať nepodarilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. www.school-diaries.wbl.sk

    OdpovedaťOdstrániť