pondelok 13. decembra 2010

Obálka City of Fallen Angels!

Tak, tak, dobre čítate, počas zajtrajšieho pravého nefalšovaného amerického rána, čo v našich zemepisných šírkach znamená pravé nefalšované skoré popoludnie bude v knižnej sekcii na stránkach Entartainment Weekly slávnostne odhalené obálka k 4. dielu série The Mortal Instruments (Nástroje smrti) - City of Fallen Angels. 
A čo budem v tú dobu robiť ja? Sedieť na výživárskej konferencii o pohybovej aktivite. Čo z toho vyplýva? Že vám nebudem môcť poskytnúť včasnú aktualizáciu v momente zverejnenia obálky. A čo vyplýva z toho, čo vyplýva z toho? Že si alebo počkáte, alebo si to nájdete sami :)
Ja to sem samozrejme hneď keď sa dostanem k internetu dám (sem, akože sem do tohto postu), ale šak čo by ste čakali nie? Stačí klikať na link vyššie a keď nastane správny čas, malo by sa to tam objaviť. 
Ešte vám chcem povedať, že na recenzii k Last Sacrifice už pracujem (v zmysle že som o nej rozmýšľala keď som sa dnes sprchovala) a ak sa podarí, bude bezspoilerová. 
To je všetko, dnes je môj intelekt maximálne vyšťavený nakoľko som svoje mozgové bunky strategicky nasmerovala na napísanie zápočtového testu a vyzerá to, že všetky hrdinsky padli v boji. 
Mimochodom, keďže to určite každého zaujíma, zápočet som urobila takže môžete kľudne spať...

4 komentáre:

  1. Já vidím název článku.. a už jsem se lekla! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ...a pritom sú to len moje debilné bláboly :D I like to shock people :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Perfektní! Ani jsem nevěděla, že se už chystá obláka :D Budu checkovat.

    Jinak gratuluju k zápočtu! Mně se dneska taky podařilo udělat obě zkoušky, i když to byla fuška :D Ale je to doma!

    OdpovedaťOdstrániť