piatok 24. decembra 2010

A výhercom sa stáva...

V prvom rade sa chcem všetkým poďakovať za účasť, zvlášť tým z vás, ktorí si našli čas vrátiť sa sem každý deň a odoslať formulár. Bola som prekvapená aký veľký záujem bol o knihy a zasa raz mi je veľmi ľúto, že víťazom nemôže byť každý. Losovanie prebehlo úplne náhodne za pomoci stránky random.org a všetky vaše údaje ktoré ste v priebehu súťaže zaslali budú po jej skončení zmazané. 
Všeho všudy som zaznamenala takmer 200 vstupov čo je úžasné a ja verím, že aj v prípade že nevyhráte ostanete verní môjmu blogu pretože viete čo? Už v januári mám pre vás pripravenú novú súťaž :) 
Takže nebudem to ďalej zdržiavať, víťazom tejto súťaže a novým vlastníkom knihy Vampire Diaries (Struggle&Awakening) sa stáva :

****NATTY****

Blahoželám, Natty! Prosím napíš mi na adresu myalternativeworld zavináč gmail bodka sk a prihlás sa o výhru. Použi emailovú adresu, ktorú si uviedla v súťažnom formulári. 
Tvoju poštovú adresu potrebujem mať v mailovej schránke do 48 hod, inak vyberiem nového výhercu.

Všetkým vám ešte raz prajem šťastné a veselé Vianoce!

1 komentár:

  1. Bardzo lubię też ten rodzaj wypoczynku, ponieważ w kasynie można świetnie się bawić i zarobić dodatkowe pieniądze, grając w kasynie na pieniądze http://www.centrum-czyzyny.pl/ Energy casino tutaj każdy ma szansę na wygraną i jednocześnie świetnie się bawi w ich wolnym czasie. Wysoce zalecane.

    OdpovedaťOdstrániť