sobota 18. decembra 2010

Vianočná výzva!

Dávam vám všetkým na známosť, že v čase vianočnom pre nás Syki z blogu Knižní Doupě pripravila skvelú akciu, aby sme sa len v kuse nenapchávali koláčmi a nečumeli do telky od rána do večera ale aby sme si našli aj trochu času, urobili si pohodlie niekde pri vianočnom stromčeku a začítali sa do nejakej knižky.
Vyzýva nás, aby sme si v čase od 24. do 26. 12, teda počas vianočných sviatkov prečítali jednu knihu podľa nášho výberu a potom na ňu napísali recenziu. Že komu sa bude chcieť písať recenzie, keď si ledva zosúladíte televízny program aby ste mohli pozerať Tri Oriešky pre Popolušku a Perimbabu a Mrázika a ešte stihli zošrotovať všetky babkine linecké kolieska a nezadrhnúť sa kosťou z ryby? No ja teda neviem ale nie je to super nápad? Ja sa určite účastním takže nebuďte knedle a pridajte sa!

Ak nemáte žiaden vlastný blog kde by ste svoju recenziu zverejnili nevadí, pretože Syki automaticky ponúka možnosť zverejniť ju na jej blogu ako hosťovskú recenziu. A ešte jedna super správa, v novom roku sa potom bude hlasovať o najlepšiu recenziu! Čiže to je dvojnásobná sranda! Alebo už trojnásobná?

No každopádne ak by ste mali záujem namierte si to rovno SEM, prečítajte si všetky podrobnosti a prihláste sa do prvej Xmas Reading Challenge :)



Xmas Reading Challenge

1 komentár:

  1. Tak tímhle příspěvkem jsi mě tedy velice potěšila a jsem ráda, že se zapojuješ :D

    OdpovedaťOdstrániť