sobota 4. decembra 2010

SPOILERY PRE LAST SACRIFICE SÚ NA SVETE

Ako už istotne viete, niektoré kníhkupectvá v Amerike začali predávať Last Sacrifice v predstihu a preto sa nečudujte, ak pri bežnej rutinnej prehliadke narazíte na niečo nečakané. Napríklad na odpoveď, s kým skončí Rose. Nie, nebojte sa, mne sa to nestalo (aj keď to bola riadna tesnotka) a keby som to aj vedela, nevezmem vám to potešenie aby ste sa to dozvedeli sami.
Čo vám chcem povedať je, aby ste si dávali pozor ak budete na internete pátrať po nevinných informáciach o LS, pretože to čo dostanete nemusí byť vôbec až také nevinné. Tiež vás chcem porosiť aby ste rešpektovali, že táto stránka je čo sa týka LS zatiaľ bezspoilerová a neposielali tu nič, čo bude prezrádzať dej. Ja viem že ste super, že ste si vyhľadali ako skončí kniha ale ak to niekto chce vedieť, vyhľadá si to sám. Neskôr pravdepodobne zverejním príspevok, kde si to všetko budeme môcť spolu rozobrať ale nebude to skôr, než 7.12 a spoilery budú povolené len na tom mieste, nikde inde.
Pokúsim sa naďalej posielať teasery ale neviem ako dlho to ešte pôjde, celá stránka na ktorej ich zverejňujú je už doslova zasypaná spoilermi. Skúsim to vyhľadávať priamo cez youtube a uvidím.
To je zatiaľ všetko. Zajtra pribudne ďalší LS párty článok.

*UPDATE
Aktualizovala som sekciu teserov, teaser #5 nájdete ako vždy v komentároch. Ako vždy, veta neobsahuje spoiler.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára