piatok 4. februára 2011

CELEBRATION


A je koniec! Dnes som dala svoju poslednú tohtosemestrálnu skúšku a keďže škola mi začína až 21.2, čaká ma niečo vyše dvoch týždňov prááááázdnin :) Aby bolo jasné, nebudú to zas až také prázdniny, zahŕňajúce hodiny a hodiny ničnerobenia, pretože teraz ma čaká písanie bakalárky, ale táto chybička krásy by mi už nemala brániť v tom, aby som sa znovu mohla venovať na plno recenzovaniu a blogovaniu. Čo teda rozhodne plánujem...ale až od zajtra.

Dnes totiž večer cestujem domov, musím sa zbaliť a hlavne vypnúť mozog aspoň na pár hodín. Určite sa tu zastavte zajtra, pozrieť si po týždňovej pauze moje Quote of the Week a tešte sa aj na nejaké nové ohlásené tituly a aktualizované dátumy vydania kníh, plus veľa veľa ďalších zaujímavých vecí, ktoré sem začnú pribúdať postupne.

Ešte jednu vec vám musím ukázať! Toto som dnes objavila na jednom knižnom blogu a nemohla som sa prestať smiať:


Toto je, vážení, New Book Smell, alebo Vôňa nových kníh, ktorá premení vašu elektronickú čítačku na pravú, nefalšovanú, novú knihu. Teda aspoň po pachovej stránke :) Neviem si úplne predstaviť, ako tá vec funguje ale mať k nej prístup, kúpila by som si ju už len z recesie. Ak sa o tejto somarine chcete dozvedieť niečo viac, môžete si v angličtine prečítať tento článok a obzrieť si aj iné "knižné pachy" ako napríklad vôňu knihy zo second handu (podľa všetkého má arómu bytu plného mačiek), vôňu knihy čítanej pri raňajkách (s arómou chrumkavej slaninky - bez cholesterolu!) a podobné šialenosti. No uznajte...

Ok, tak predsa len ešte jedná vec. Trochu mimo, pretože sa netýka kníh, ale nechcem vás pripraviť o zážitok zo skvelého textu, takže sa s vami podelím o jednu krásnu pieseň od Linkin Park - Robot Boy. Ako som už naznačila, dôležité sú hlavne jednoduché, ale nádherné slová, hoci ani melódia, ako sami uvidíte, nie je vôbec na zahodenie. Takže prajem pekný hudobný zážitok a "vidíme" sa zajtra :)

8 komentárov:

  1. Gratulace ke zkouškám! A těším se na nové blog-příspěvky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oh, tak ta vůně mě dostala :D.. jinak LP jsou úžasní a také gratuluji ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujem dievčatá, keby som ešte nebola taká vymletá z celého dňa, že by som si aj uvedomovala tú radosť z voľna. Ale snáď to príde zajtra :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dnes som gratulovala
    - ku trom narodeninám a
    - piatim meninám
    ale gratulácia ku skúške má svoju premiéru, takže - congratz ^^

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tiež gratulujem^^
    Ale priznám sa, že keď som videla 'Celebration' a ohňostroj, už som čakala na potvrdeného Alexa (A)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Darjaille: neviem, neviem, čo sa týka Alexa tak sa asi začnem pomaly pripravovať na najhoršie...nevyzerá to vôbec dobre :(

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Judit, gratuluju!

    Jinak o těch vůních vím už dlouho. Kamarádka si právě vůni knih koupila :D :D Ale už je to dávno...

    OdpovedaťOdstrániť