streda 17. novembra 2010

Hádajte čo!

O malú chvíľu odchádzam na predpremiéru Harry Potter and Deathly Hallows Part 1! ...

Aaaaa...

Práve som dostala od netgalley.com kópiu Iron Queen na prečítanie a zrecenzovanie!!!!
,

Áno, áno, vidíte dobre, Iron Queen, posledná kniha úžasnej Iron Fey série autorky Julie Kagawa síce vychádza až vo februári, no vydavateľstvo mi umožnilo prečítať ju o pár mesiacov skôr a tak sa už o niekoľko dní môžete tešiť aspoň na recenziu! A by niekto náhodou o Iron Fey sérii nikdy nepočul, niečo si o nej môžete prečítať TU . Vrelo odporúčam!

Normálne až rozmýšľam, že nepôjdem na Pottera a začnem hneď čítať :D

Inak tu je mini článok, čo som pred niekoľkými mesiacmi písala o Iron Fey sérii:
http://loveinbooks.blogspot.com/2010/08/popularne-serie-ktore-si-musite.html

4 komentáre:

  1. A vieš čo? Si úžasná!!! Blahoželááááám! :D
    Žeby ďalšia séria ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ako sa páčili Deathly Hallows? Mňa to neohromilo, ale páčilo sa mi to hádam 3x viac ako 5 a 6 dokopy :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Som na tom asi tak ako ty, tiež ma to nejako zvlášť neohromilo, vadilo mi to seknutie v strede a ešte pár vecí ale určite to bolo jedno z tých lepších spracovaní, keď nie rovno najlepšie. Ron bol excelentný a Emma urobila dobrý job.
    *SPOILERY*
    Páčila sa mi scéna, kde Harry a Hermiona spolu tancovali. Aj keď som sa na nej na úplnom začiatku hrozne smiala, ako to išlo ďalej, vykľul sa z toho najkrajší moment celého filmu :)
    Celkovo na to, že film rozdelili na dve časti sa mi aj tak zdalo, že to bolo trochu uponáhľané. Pamätám sa, ako sa mi v knihe zdal Ronov odchod hrozne dlhý, no vo filme trval tak 15 minút...
    *KONIEC SPOLIEROV*
    A čo ty?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nikdy neprestane udivovať každého, kto hľadá jeho pomoc. Je nepochybne najlepší so svojimi magickými silami. Ďakujem vám veľmi pekne za to, že ste sa vrátili po 5 mesiacoch rozchodu so svojou bývalou priateľkou. WhatsApp Lord Zakuza na +1 740-573-9483 za to, že je veľkým a mocným kúzelníkom, ktorému dôverujem. Aj v tejto nedávnej pandemickej kríze na celom svete sa pánovi Zakuzovi podarilo priviesť späť moju bývalú priateľku do 48 hodín so silnou mágiou po zaplatení predbežného poplatku vo výške 370 EUR, aby získal potrebné veci na to, aby svoju prácu vykonal a potom, čo on skončila, moja bývalá priateľka sa ku mne vrátila do 48 hodín a dnes sme jednoducho sami najlepšími. S Lordom Zakuzom môžete komunikovať prostredníctvom linky WhatsApp na čísle +1 740-573-9483, aby ste dostali akúkoľvek pomoc vo vašich vzťahoch / manželstvách.

    OdpovedaťOdstrániť